Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Bolig på Solbakken

Sådan søger du om en bolig på Solbakken

Hvis du vil søge om en bolig på Solbakken, kan du kontakte Ikast-Brande Kommunes visitatorteam på hverdage mellem kl. 8.30 og kl. 10.00 på tf. 9960 3140.

For mere information, se på Ikast-Brande Kommunes hjemmeside ved at klikke her.

  

Når du flytter ind på Solbakken

Når du flytter ind i en bolig på Solbakken, kan du betragte den, som hvis du flytter ind i en hvilken som helst anden bolig.

Din bolig er dog samtidig en arbejdsplads for det personale, som hjælper dig. 
I møbleringen af boligen skal der tages højde for, at den i større eller mindre omfang er personalets arbejdsplads, og der er derfor nogle praktiske foranstaltninger, som vi anmoder om, at du og din familie vil tage hensyn til.

Personalet vil i samarbejde med sikkerhedsrepræsentanten derefter udfylde en arbejdspladsvurdering og dermed godkende arbejdsforholdene. Er der problemstillinger, vil vi tage det op med dig/dine pårørende.

Vi forventer, at din familie eller andre pårørende (fortsat) hjælper dig med de personlige ting, som f.eks. oprydning i dine private papirer og skuffer, pudsning af sølvtøj og messing m.m.
Det er også tilladt, at familien er behjælpelig med rengøringen.

Når du er flyttet ind på Solbakken, vil vi forsøge at genskabe det liv, du har levet hidtil, således at du får den hverdag du ønsker dig.

Indenfor de første uger vil en af dine to kontaktpersoner invitere dig og evt. dine pårørende til en indflytningssamtale, hvor vi bl.a. vil tilbyde dig at udfylde en livshistorie med dig.

Livshistorien kan vi bruge til at få så stort et kendskab til dig som muligt, til dit liv og dine vaner, og derved tilpasse vores hjælp og støtte efter det.

Solbakken
Smedevænget 14  -  7361 Ejstrupholm
Tlf. 9960 5720  -  solbakken@ikast-brande.dk